UV FÉNYES FERŐTLENÍTŐ ESZKÖZÖK

Uv fénnyel fertőtlenítő doboz (ideiglenesen nem elérhető)

Uv fénnyel fertőtlenítő doboz, egyedi logóval nyomtatva

A logózható, egyediesíthető UV-C fertőtlenítő doboz a használati tárgyak felületén gyorsan elszaporodó mikróbák, gombák és baktériumok elpusztításában nyújt segítséget. Vegyszer nélkül, közvetlenül a kórokozók sejtszerkezetét rombolva fejti ki hatását. Ez azért is nagyon fontos, mert egy közvetlen bőrrel érintkező eszköz esetében nem elég, ha megfelelő biocid szerrel kezeljük –annak bőrbarátnak és anti allergénnek is kell lennie. Sőt, legtöbb esetben az is gondot okoz, hogy a tisztításhoz használt szer károsíthatja, rombolhatja az eszköz burkolatát, festését is. A fertőtlenítő doboz ideális okoseszközökhöz, személyi higiéniás eszközökhöz (pl. manikűrkészlet) fülhallgatókhoz, kulcsokhoz, szemüvegekhez. Állítható hosszúságú 5 és 10 perces sterilizációs időtartammal, automatikus kikapcsolási funkcióval. USB töltőkábellel szállítjuk.
Remek vállalati reklámfelület, ami sokáig a megajándékozott, vagy vásárló személy keze ügyében, íróasztalán, munkaállomásán marad. Így vállalkozásod, logód, emblémád – céged is sokáig „kézközelben” marad partnereidnél.
Magyarországon jelenleg nem számít fertőtlenítő eszköznek, de az UV-C fény közismerten hatékony vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal szemben így, használata eredményes lehet. A Az UV fényes fertőtlenítő doboz fontos részét teszi ki a vegyszer mentes személyi eszköz higiénia megőrzésének.

7200-14900 Ft+Áfa/db (logózva)
6900-12900 Ft+Áfa/db (logó nélkül)

Kézi uv fertőtlenítő lámpa

(ideiglenesen nem elérhető

Egyedileg logózható termék

Az UV-C fertőtlenítő lámpa a használati tárgyak felületén gyorsan elszaporodó mikróbák, gombák és baktériumok elpusztításában nyújt hatékony megoldást. Vegyszer nélkül, közvetlenül a kórokozók sejtszerkezetét rombolva fejti ki hatását. Mivel a lámpa VALÓDI UV ledekkel rendelkezik, melyek fénye ténylegesen sejtkárosító hatású, a lámpa fénye bőrrel és szemekkel nem érintkezhet! Fertőtlenítéshez egyszerűen helyezd a lámpát 1-2 cm távolságra a fertőtlenítendő felülettől és kapcsold be a fertőtlenítő hatású fényt. A kézi fertőtlenítő lámpa ideális okoseszközökhöz, személyi higiéniás eszközökhöz (pl. manikűrkészlet) fülhallgatókhoz, kulcsokhoz, szemüvegekhez és kialakítása miatt a nehezen elérhető helyek (légbefúvók, szellőzők, számítógép billentyűzetek, táskák stb.) tisztítására is. Újratölthető akkumulátorral, USB töltőkábellel szállítjuk.

Remek reklámfelület, ami sokáig a megajándékozott, vagy vásárló személy keze ügyében, íróasztalán, munkaállomásán marad. Így vállalkozásod, logód, céged is sokáig „kézközelben” marad.

Magyarországon jelenleg nem számít fertőtlenítő eszköznek, de az UV-C fény közismerten hatékony vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal szemben, így használata eredményes lehet. A Az UV fényes fertőtlenítő doboz fontos részét teszi ki a vegyszer mentes személyi eszköz higiénia megőrzésének.

4800-10900 Ft+Áfa/db (logózva)
4500-8900 Ft+Áfa/db (logó nélkül)