Egyedi logózott maszkok

Szublimációs nyomtatással készített egyedi design maszkok
Engedd szabadjára a fantáziád, mutasd meg vállalkozásod valódi arcát!
Komoly? Merész? Játékos? Te mit szeretnél elmondani magadról? Legyen az egy egyszerű logó, esetleg szlogen, vagy egy ötletesebb összeállítás, a maszkon megjelenített grafika rengeteget elárul cégedről, márkádról. Ezt a lehetőséget Neked is ki kell használnod!

A minta, logó, képi tartalom szublimációs eljárással kerül rá az egyedi maszkra, mely a jelenleg ismert legtartósabb és legigényesebb nyomtatási technika. A nyomott minta nem válik el az anyag felületétől, a festék behatol a textília szálai közé, eloszlatása így teljesen egyenletes, és csak a textillel együtt kophat el. Ez azt jelenti, hogy az általunk készített logozott maszkok ragyogó, élénk színűek, szuperül bírják a mindennapos használatot, a színek nem fognak hamar kikopni, a nyomat nem fog 1-2 mosás után berepedezni, vagy kifakulni. A nyomat 4 szín color kivitelben készül, finom grafikai átmenetek is használhatóak.
Az egyedi arcmaszkok NEM orvosi maszkok, nem minősülnek védőfelszerelésnek, de jelentősen hozzájárulhatnak a vírus terjedésének csökkentéséhez. A személyes higiénés jelleg miatt termékünk nem visszatéríthető. Legkésőbb 4 óra használat után sterilizálni szükséges.

Egyedi logózott maszk

Normrál és xl fülhosszúságú gumipántos textil maszk

Szublimációs nyomtatással készült maszk

Teljes felületén dizájnolható, logozható egyedi grafikával ellátható, mosható és újra felhasználható kétrétegű maszk állítható, rugalmas pántokkal. Az egyedi logozott maszkok moshatónak, és  könnyű bennük lélegezni. Rendszeresen mosva, hosszú ideig, látható kopás, vagy deformáció nélkül hordhatóak. A két réteg 100% poliészter (140 g/m²) és 100% pamutból (140 g/m²) készül. Minimális rendelési mennyiség 50 db.

NORMÁL fülpánt hosszúságú (12 cm-es gumifül) maszkjaink általában mindenkinek megfelelő lehet. Gyakori kérés volt főleg férfiakat foglalkoztató cégekétől, hogy gyártásunk hosszabb fülpántos maszkokat is. Az XL méretű maszkok fülpántja hosszabb (20 cm hosszú) jól illeszkedik nagyobb fejre is -ÉS- az első perctől fogva “kényelmes” (nem szorít). Az XL maszkok felára 100 Huf + Áfa, azaz maszkonként mindössze ennyivel kerülnek többe.

A nyomat 4 szín color kivitelben készül, finom grafikai átmenetek is használhatóak. A szublimációs eljárásnak köszönhetően, tartós, színhű grafikai élményt közvetítenek.

Az  egyedi arcmaszkok NEM orvosi maszkok, nem minősülnek védőfelszerelésnek, de jelentősen hozzájárulhatnak a vírus terjedésének csökkentéséhez. A személyes higiénés jelleg miatt termékünk nem visszatéríthető. Legkésőbb 4 óra használat után sterilizálni szükséges.

890-1890 Ft + Áfa/db

Egyedi logózott maszk állítható gumipántal

Állítható fülhosszúságú dizájn textil arcmaszk

Szublimációs nyomtatással készült maszk

Teljes felületén dizájnolható, mosható és újra felhasználható kétrétegű maszk állítható, rugalmas pántokkal. A maszkok moshatónak, és könnyű bennük lélegezni. Rendszeresen mosva, hosszú ideig, látható kopás, vagy deformáció nélkül hordhatóak. A két réteg 100% poliészter (140 g/m²) és 100% pamutból (140 g/m²) készül. Minimális rendelési mennyiség 50 db. Felnőtt méretben készülnek, az állítható fül hossza körülbelül 18 centimáter.
A nyomtatás szublimációs eljárással 4 CMYK nyomtatással készülnek, ahol a festéket hő hatásával diffundáljuk be a textilszálak közé. Ezért nyomataink tartósak, mosás állóak.
Az egyedi szájmaszkok NEM orvosi maszkok, nem minősülnek védőfelszerelésnek, de jelentősen hozzájárulhatnak a vírus terjedésének csökkentéséhez. A személyes higiénés jelleg miatt termékünk nem visszatéríthető. Legkésőbb 4 óra használat után sterilizálni szükséges.

1090-1990 Ft+Áfa/db

Egyedi logózott maszk gyermekeknek

Állítható fülhosszúságú dizájner gyermek arcmaszk

Szublimációs nyomtatással készült maszk

A jelenlegi törvényi szabályozás miatt (285/2020. (VI. 17.) Korm. rendelet a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről) értelmében minden 6. életévét betöltött gyermekre a felnőttekével azonos szigorral vonatkozik a maszkviselés törvényi kötelezettsége.
Viszont a legritkább esetben kapni valóban gyerekekre méretezett és dizájnjukban is hozzájuk illő maszkokat, melyeket nem csak kell, de amennyire ez lehetséges, a kicsik szeretnek is hordani!
Az állítható fülhosszúságú dizájner GYEREK MASZKOK Teljes felületükön dizájnolhatóak, moshatóak és újra felhasználhatóak. Kétrétegű maszk állítható, rugalmas pántokkal. A maszkok moshatónak, és könnyű bennük lélegezni. Rendszeresen mosva, hosszú ideig, látható kopás, vagy deformáció nélkül hordhatóak. A két réteg 100% poliészter (140 g/m²) és 100% pamutból (140 g/m²) készül. Minimális rendelési mennyiség 50 db.
A gyermeknek szóló védőmaszkok is arculattal, egyedi grafikával nyomdai úton nyomtathatóak az általunk használt speciális nyomdatechnikával, mely szép és tartós nyomatminőséget eredményez.
Az egyedi arcmaszkok NEM orvosi maszkok, nem minősülnek védőfelszerelésnek, de jelentősen hozzájárulhatnak a vírus terjedésének csökkentéséhez. A személyes higiénés jelleg miatt termékünk nem visszatéríthető. Legkésőbb 4 óra használat után sterilizálni szükséges.

1090-1990 Ft+Áfa/db

Egyszer használható egyedi design maszk

Egyszer használatos dizájn maszk - teljes felületen nyomtatható

Varrás nélküli, non-woven speciális anyagból készített arcot takaró maszk légáteresztő és gyorsan száradó poliészterből készül. Szublimációs eljárással nyomott teljes felületen megjeleníthető grafikával. 100% poliészter (135 g/m2). Univerzális méret felnőtteknek. Minimális rendelési mennyiség 50 db.
Bár hosszú távon, napi maszk használatra jobban megéri mosható dizájn maszkjainkból vásárolni, egy-egy alkalomra, rövid használatra ha a tartósság helyett inkább a kisebb költség számít, verhetetlen áron kínáljuk egyedi dizájnos maszkunkat. –Ennél jobb ár érték arányú, teljes felületén, vagy részben logózott, dizájn maszkot egészen biztosan nem találni más gyártók kínálatában.
A maszkok non-woven anyaga rendkívül gyorsan szárad, szellőzik és mivel 100%-ban poliészterből készül, jól újrahasznosítható (szelektíven gyűjthető!) így más egyszer használatos maszkokhoz képest használata kevésbé káros lehet a környezetre.
Az egyedi arcmaszkok NEM orvosi maszkok, nem minősülnek védőfelszerelésnek, de jelentősen hozzájárulhatnak a vírus terjedésének csökkentéséhez. A személyes higiénés jelleg miatt termékünk nem visszatéríthető. Legkésőbb 4 óra használat után cserélni kell!

470-590 Ft+Áfa/db (nyomtatva)
120-190 Ft+Áfa/db (nyomat nélkül)

Egyedi, logózható maszkok

A minta, logó, sík mintázási eljárással kerül rá a maszkra, mely több ezer éve ismert minőségi nyomdatechnika (szita, transzfer, digitális transzfer nyomás). A minta tehát közvetítő felületről kerül az anyagra, ahol hővel fixáljuk. A nyomott minta tartós, nem válik el az anyag felületétől, a festék jól megtapad a textília felületén, eloszlatása szép, egyenletes, és megfelelő bánásmód mellett, normál használattal sokáig szép maradhat. Az általunk készített termékek akár pantone színpontos logókat kaphatnak, jól bírják a mindennapos használatot, a logók nem fognak hamar lekopni, a nyomat nem fog 1-2 mosás után berepedezni, vagy kifakulni.

A logózható maszkok nagy előnye szublimációs eljárással készülő maszkjainkhoz képest, maga a maszk fizikailag létezik a lógázás előtt is – így logó nélkül akár azonnal, míg 1 ponton 1 színnel logózva a jelenlegi gyártás leterheltség mellett is relatíve rövidebb idő alatt elkészülhet. Hátrányuk, hogy a technológia nem teszi lehetővé az igazán részletes, összetett grafikák megjelenítését.
Nyomtatás nélkül is vásárolható.
Az egyedi arcmaszkok NEM orvosi maszkok, nem minősülnek védőfelszerelésnek, de jelentősen hozzájárulhatnak a vírus terjedésének csökkentéséhez. A személyes higiénés jelleg miatt termékünk nem visszatéríthető. Legkésőbb 4 óra használat után sterilizálni szükséges.

Fekete textil maszk

Feketemaszk – fekete alapszínű logózható mosható texil maszk

Mosható és többször használható két rétegű szájmaszk rugalmas pántokkal. Felnőtt méretben. 65% poliészter és 35% pamut keveréke, 195 g/m². A fülpánt hosszúságú (14 cm-es gumifül) maszkunk általában mindenkinek megfelelő lehet.

A maszk fizikai formában, előre gyártva rendelkezésre áll, logó nélkül néhány napon belül szállítani tudjuk.

Jó kopásálló tulajdonságú, mosható, lényegesen esztétikusabb és költséghatékonyabb megoldás, mint az egyszer használatos maszkok folyamatos beszerzése – és cseréje…

A maszk logózható vagy egyedi felirattal nyomtatható, az Ön által meghatározott színben.

A lógázható arcmaszkok NEM orvosi maszkok, nem minősülnek védőfelszerelésnek, de jelentősen hozzájárulhatnak a vírus terjedésének csökkentéséhez. A személyes higiénés jelleg miatt termékünk nem visszatéríthető. Legkésőbb 4 óra használat után mosni, fertőtleníteni kell.

800-1350 Ft+Áfa/db (logózva)
630-1490 Ft+Áfa/db (logó nélkül)

Fül tehermentesítő

(MASZK AKASZTÓ - MŰANYAG)

UNISIZE 160 mm 4 akasztóhelyes

100 Ft+Áfa/db