Hőmérős okosóra

Bluetooth okosóra hőmérő és egyéb egészségmonitor funkciókkal. Logózható termék

Többnyelvű, bluetooth okosóra pulzus és hőmérővel, 0,96″ színes TFT kijelzővel és TPU szíjjal. Ha dolgozói vagy te magad olyan munkakörben dolgozol, ahol napi rendszerességgel, vagy még gyakrabban szükséges a testhő mérése az egyik legkényelmesebb megoldás egy olyan okos eszköz hordása, ami rendelkezik ezzel a funkcióval. Kapj folyamatos információt egészségedről, pulzusodról és testhőmérsékletedről. Beépített akkumulátorral rendelkezik, USB töltő kebellel szállítjuk.
Az egyedileg logózható, azaz egyediesíthető okosóra kiváló márkareklámfelület, ami sokáig a megajándékozott, vagy vásárló személy keze ügyében marad. Így vállalkozásod, logód, céged is sokáig „kézközelben” marad. Céges promóciós ajándéknak is kiváló, mivel a benne rejlő funkciókhoz képest jutányos áron megvásárolható és a karácsonyi időszak közeledtével nagyszerű módot kínál arra, hogy kifejezd munkavállalóid felé gondoskodásod, vásárlóid, üzletfeleid felé pedig, hogy innovatív és modern szemlélettel tudod elősegíteni munkájukat, piaci sikerüket.
Magyarországon a hőmérős okosóra jelenleg nem számít egészségvédelmi eszköznek, de érzékelő funkciói ettől még megfelelően pontosak! Így használata eredményes lehet a testhő és szívritmus változás detektálásában, ami sokszor egyes betegségek, vírus fertőzések első, vagy egyetlen érzékelhető jele. Használatával sokkal gyorsabban, fizikai kontaktus nélkül nyerhető információ viselőjének adott időpontban fennálló egészségi állapotáról, mint más eszközökkel.

5800-8500 Ft+Áfa/db (logózva)
5500-9900 Ft+Áfa/db (logó nélkül)