logózható csősálak, logózott nyaksálak

Csősálak – nyakmelegítők – multifunkciós nyaksálak

Logózható nyaksálak
A grafikai terv, logó, sík mintázási eljárással kerül rá a sálakra, mely több ezer éve ismert minőségi nyomdatechnika (szita, transzfer, digitális transzfer nyomás). A nyomtatandó dizájn tehát közvetítő felületről kerül az anyagra, ahol hővel fixáljuk. A nyomott minta tartós, nem válik el az anyag felületétől, a festék jól megtapad a textília felületén, eloszlatása szép, egyenletes, és megfelelő bánásmód mellett, normál használattal sokáig szép maradhat. Az általunk készített termékek akár pantone színpontos logókat kaphatnak, jól bírják a mindennapos használatot, a logók nem fognak hamar lekopni, a nyomat nem fog 1-2 mosás után berepedezni, vagy kifakulni.

A logózható csősálak, nyakmelegítők, multifunkciós sálak nagy előnye szublimációs eljárással készülő sálainkhoz képest, hogy a sál fizikailag létezik a lógázás előtt is – így logó nélkül akár azonnal, míg 1 ponton 1 színnel logózva a jelenlegi gyártás leterheltség mellett is relatíve rövidebb idő alatt elkészülhet. Hátrányuk, hogy a technológia nem teszi lehetővé az igazán részletes, összetett grafikák megjelenítését.

A kategória összes sáltípusa nyomtatás nélkül is vásárolható.

logózható csősálak, logózott nyakmelegítők, CREASCARF NYAKMELEGÍTŐ

CreaScarf Winter logózható multifunkciós körsál

Egyedi céges, logózott dizájnnal rendelhető multifunkciós sál, mely légáteresztő és gyorsan száradó poliészter alapanyagból készül, egyszínű polár nyakmelegítővel kiegészítve. A poliészter részen teljes terjedelmében szublimációs nyomtatással készült mintával díszíthető. A termék 100% poliészterből (135 g/m²) és polárból (160 g/m²) készül. A minimális rendelési mennyiség: 100 darab.

2200-2900 Ft + áfa / db

Cherin multifunkciós körsál, logózott körsál

Cherin multifunkciós körsál

120 g/m² súlyú, poliészter alapanyagú, változatosan viselhető sál.

Ha kedvező áru céges sálat keres a Cherin munltifunkciós sál a legjobb választás. A könnyű, de tartós poliészter anyagnak köszönhetően ez a sál ideális választás mindennapi viseletre. Rugalmas kialakításának köszönhetően többféle stílusban hordható, mivel több színben is elérhető könnyedén illeszkedik bármilyen öltözékhez és alkalomhoz. Könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi frissességét és stílusát.

700-900 Ft + áfa / db

logózható multifunkciós nyaksál, körsál

Reflex fényvisszaverő multifunkciós körsál

Ez a logózhetó fényvisszaverő csíkokkal ellátott multifunkciós sál, poliészterből (120 g/m²) készült. Mérete 250×500 mm. Kapható piros, sárga, narancssárga és kék színekben. Igény esetén elől és hátul is logózható. A mintázható anyag jó színtartó, jó formatartó tulajdonságú, többszöri mosás után is szép marad. A termék különlegessége, hogy rávarrt fényvisszaverő felülettel látták el, így nem csak kényelmi, hanem praktikus láthatósági tulajdonsággal is rendelkezik. Kiváló megoldás arra, hogy a viselője gyenge fényviszonyok mellett is jól látható maradjon, legyen szó munkáról, vagy szabadidős tevékenységről. A sál logó nyomtatása nélkül nem vásárolható.

1100-1300 Ft + áfa / db

logózható nyakmelegítők, logózott csősálak, promóciós reklámajándékok,

Egyedi dizájnolható sálak

Ezek a nyaksálak teljes felületükön, vagy részben dizájnolhatóak. Akárhány színből álló, összetett minták jeleníthetőek meg rajtuk úgy, hogy praktikus funkcióik egyáltalán nem csorbulnak!  Céges, vagy csapat logó, természetjáró kör, sporttevékenyég vagy klub eszközei, emblémái? Nem probléma! Legyen az egy egyszerű logó, esetleg szlogen, vagy egy ötletesebb összeállítás, a sálakon megjelenített grafika rengeteget elárul cégedről, márkádról. Ezt a lehetőséget Neked is ki kell használnod!

A minta, logó, képi tartalom szublimációs eljárással kerül rá az egyedi sálakra, ennél részletesebb, tartósabb textilnyomtatási eljárás jelenleg nem létezik. A nyomott minta nem válhat el az anyag felületétől, a festék behatol a textília szálai közé, eloszlatása így teljesen egyenletes, és csak a textillel együtt kophat el. Ez azt jelenti, hogy az általunk készített termékek ragyogó, élénk színűek, szuperül bírják a mindennapos használatot, a színek nem fognak hamar kikopni, a nyomat nem fog 1-2 mosás után berepedezni, vagy kifakulni. A nyomat 4 szín color kivitelben készül, és gyakorlatilag egy fotónyomtató minőségét idézően finom grafikai átmenetek is megvalósíthatóak.

creascarf logózható csősál, nyakmelegítő

CreaScarf multifunkciós körsál

Egyedi tervezésű, gyorsan száradó poliészter szövetből készült multifunkciós körsál. Legyen szó promóciókról, csoportos rendezvényekről vagy vállalati ajándékokról, ez a multifunkciós körsál mindig kiváló választás. A termék árában benne foglaltatik a szublimációs eljárás, mely a teljes külső felületet díszíti. A körsál 100% poliészter anyagból készül (135 gr/m²). A termék minimális rendelési mennyisége: 100 db.

Ez a körsál ideális választás aktív életmódot folytatók számára, akik értékelik a praktikusságot és a stílust. A gyorsan száradó poliészter szövet gondoskodik róla, hogy nedves időben is kényelmes maradjon viselete. A szublimációs eljárásnak köszönhetően a sál színes és tartós grafikával díszíthető, ami garantálja az egyedi megjelenést.

1700-2200 Ft + áfa / db

antibakteriális logózható csősál, promóciós nyakmelegítő

Antibakteriális multifunkciós körsál

Egyedi gyártású, 170×170 mm felületen logózható, dizájnolható, gyorsan száradó ATIBAKTERIÁLIS poliészter szövetből készült multifunkciós körsál. 130 g/m² sűrűségű poliészter szövetből, mely ISO 20743 megfelelőségű, azaz anyagösszetételéből adódóan ANTIBAKTERIÁLIS tulajdonságokkal rendelkezik.
Bár a sálak ISO 20743 megfelelőségű textil összetétele miatt baktériumölő hatású, Magyarországon jelenleg nem számít maszkot kiváltó, egészségvédelmi eszköznek. Ugyanakkor a textil sál anyaga közismerten hatékony baktériumokkal, gombákkal szemben, így használata eredményes lehet a felülfertőződés, illetve egy esetleges fő fertőzést követő másodlagos visszafertőződés kivédésére!

Ár: kérésre

Slurry logózható multifunkciós körsál

Egyedi grafikával díszített, változatosan viselhető, logózható  csősál, mely poliészterből készült. Ez a termék kiváló választás lehet csoportos rendezvények, vállalati események vagy ajándékozás céljából. A szublimációs emblémázás költsége már benne foglaltatik az árban. A termék minimális rendelési mennyisége: 50 db. A sál egyedi grafikája kifejezi a személyiségedet és stílusodat, így tökéletes kiegészítője lehet a mindennapi öltözéknek. A könnyű, de strapabíró poliészter anyag biztosítja a kényelmes viseletet, és a szublimációs emblémázás révén a sál kivételes megjelenést kap.

1700 -2200 Ft + áfa / db

Háromszög alakú kendő

Ez a háromszög alakú kendő ideális kiegészítője lehet öltözékének céges rendezvényeken, vagy akár munka közben is. A könnyű, légáteresztő poliészter anyagnak köszönhetően kényelmes viselet egész nap. Kiválóan alkalmas a szél és hideg elleni védelemre. Könnyen tisztítható és hosszú élettartamú anyagának köszönhetően hosszú ideig élvezheted a kendő kényelmét és praktikumát. Mérete 1000×700 m.

600-800 Ft + áfa / db

antibakteriális logózható nyakmelegítő, promóciós nyaksál

SuboScarf szublimációs sál

Tegye különlegessé és egyedivé céges megjelenését ezzel az egyoldalas szublimációs technológiával díszített polár sállal, mely 100% poliészterből készült és 250 g/m²-os súlyú. Az ár már tartalmazza a szublimációs emblémázás költségét. A minimális rendelési mennyiség 50 darab. A szublimációs technológiának köszönhetően a grafika élénk és tartós lesz, hozzáadva a sálhoz a személyes stílust. Kiváló választás lehet csoportos rendezvények, céges megjelenések vagy ajándékozás céljából. A 100% poliészter anyagnak köszönhetően kényelmes és melegen tart, akár hidegebb időben is.

2400-2900 Ft + áfa / db

logózható fejpánt, logózható nyakmelegítő

Boston fejpánt

Egyedi designnal rendelhető, gyorsan száradó, 100% poliészterből készült fejpánt, melynek árában benne van a szublimációs eljárás a termék teljes külső felületén. A fejpánt egységes felnőtt méretben kapható, és a minimális rendelési mennyiség 100 db. Méret 250×250 mm.

1600-1900 Ft + áfa / db

egyediesíthető fényvisszaverő multifunkcionális sál, logózható nyakmelegítő

CreaScarf Reflect egyediesíthető fényvisszaverő multifunkcionális sál

Egyediesíthető, poliészterből készült, légáteresztő és gyorsan száradó többfunkciós sál, mely fényvisszaverő csíkokkal van díszítve. Teljes felületén lehetőség van szublimációs eljárással emblémázni. A sál 100% poliészterből (135 g/m²) készült. Minimális rendelési mennyiség: 100 darab.

1900-2300 Ft + áfa / db

Anut sál gyerekeknek

A 180 g/m² súlyú polár sál kiváló választás gyerekeknek, hiszen kényelmes és melegen tartja őket a hideg időben. Az emblémázási lehetőség lehetővé teszi, hogy a sál egyedi megjelenéssel rendelkezzen.

700-900 Ft + áfa / db